Norsk nok

Hva kan jeg gjøre?

«Den gradvise retningsendringen og mobiliseringen kom uventet på meg. Jeg trodde friheten var ferdig kjempet frem, men fikk stadig erfare tilbakeslag gjennom media som valgte å trykke alt som var av «offer-historier», det som til enhver tid gav mest klikk. Alt gikk så fort og plutselig var fredelige Norge blitt en kamparena for ulike verdier; dine, mine men sjeldent våre.»
Med denne boken ønsker forfatteren å rette fokus på sivilsamfunnet og minoritetssamfunnets ansvar for å bidra i brobyggende arbeid for et mer inkluderende samfunn enn vi har i dag. Men hun setter også søkelys på den naiviteten som preger og forsinker integreringsarbeidet. «Jeg opplever samfunnet som i ferd med å deles i grupperinger som velger å holde avstand til hverandre. For å motvirke dette vil jeg dele erfaring og kunnskap slik at flere kan se at det er muligheter og håp i det nye Norge.»
Tina Shagufta Munir Kornmo er datter av en av de aller første innvandrerne til Norge fra Pakistan, hun har følgelig et helt unikt perspektiv på debatten, fordi hun har et ståsted som kan se utfordringene både innenfra og utenfra.

ForfatterTina Shagufta Munir Kornmo
Innbundet kr. 379,-ISBN 978-82-93670-31-5
Ebok kr. 279,- ISBN 978-82-93670-85-8
Forventet lagerdato: På lager

Last ned forside
Last ned forfatterportrett